De dimineata mi-a sarit inima din loc !

Mi-am zis „englezii astia sunt nebuni, zau asa!”. Dar fara admiratie, marturisesc!

Pe urma, vazand ca tot trebuie sa imi fac treburile zilnice si sa trag ca boul la jug, ca nu s-a rasturnat lumea si nu au cazut pietele bursiere -nu de alta, dar imi trebuie niste orez si mi-a fost teama ca in Asia sa nu se intample ceva cu pretul orezului!-pe urma , zic m-am mai linistit.

.Mancand pe la 12 un sandwich romanesc cu cas  si band o cana cu apa, mi-am dat seama ca nu am conturi in lire, De fapt nu am conturi deloc. Adica am, dar sunt goale sau pe minus. Iar m-am linistit.

Afaceri cu import export nu am, actiuni la bursa nici atat, calatoresc in UK cam o data la 3 ani, fiul meu e mare si stie sa-si poarte de grija  iar clinetii mei, mosnegaraia de cartier si tinerii cu gusturi maneliste habar nu au pe unde vine Londra.

Pe la vreo 3 dupa amiaza, chiar am si uitat ca e cu brexit, ca am avut un control de la OPC care m-a amendat in lei pur sange romanesti, asa ca nu am fost prea afectata de situatia europeana.

Una peste alta, eu zic ca pierderea este a lor. Dupa ce le va fi trecut euforia afirmarii muschilor democratici, s-ar putea sa se apuce de socoteli si sa le cam dea cu minus. Eu ma gandesc sa nu-i las sa investeasca in compania mea, cand o voi lista la bursa. Uite-asa , de-al dracului!

Update-ora 21….coafura rezista!!!

Publicitate