Stiti cum e vorba aia „Ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa si primesti”? Ei bine, se confirma iar ca  viata e o mare nebuna!  Kerala am vrut, Kerala am primit!!! Da, da, dragilor, ati citit bine!!!

Plec in Kerala!

Dupa campania dementiala pe care am facut-o impreuna cu voi aici, pe SaCalatorim.ro, dupa ce i-am omorat pe toti prietenii mei cu rugaminti, mesaje si articole, dupa ce am intins toate corzile socializarii la maximum, dupa ce am invocat toate divinitatile pe care le-am intalnit de-a lungul vietii mele de calator, se pare ca cineva acolo sus m-a auzit! Iata ca  ma trezesc chiar de 8 martie cu un email care imi zice” Draga Carmen, hai ca vii in Kerala!” Ei, pe bune!!! Dupa ce pierdusem orice speranta si incepusem sa imi fac evaluarile de esec, iata, vine vestea!! Ei, topait intr-un picior, pupat tot ce intalnit in cale, stiti voi cum e cand esti nebun de fericire!!!

Acum, ca euforia a trecut, ma gandesc la lungul si minunatul drum pe care am ajuns aici. Si la mirarea si fericirea pe care mi-au adus-o fiecare zi a campaniei KeralaBlogExpress, cand vedeam cum nominalizarile voastre se aduna si se aduna.

Am fost impresionata de faptul ca ati rupt cateva minute din timpul vostru pretios si mi l-ati acordat mie, investindu-ma cu increderea voastra. Acum, la ceas de bilant fericit, nu pot decat sa va multumesc si sa va spun sa va pregatiti de calatorie! Plecam cu totii in Kerala, God Own  Land.  Un taram fabulos, intru-un loc uluitor: Planeta India, despre care v-am povestit INDIA și 10 motive ca să mergi pe altă planetă

Pe 20 martie voi pleca spre implinirea unui vis. Un vis nebunesc, ale carui aripi au fost migalos faurite de voi, prietenii mei si ai blogului SaCalatorim.ro. Ma voi stradui sa va aduc de acolo imagini si povesti minunate despre o experienta pe care mi-am dorit-o enorm. Cum vor rezista ciolanele mele batrane in bussul ce va alerga bezmetic pe drumurile indiene, cati tantari ma vor pisca si cate portii de spicy tikka masala voi inghiti, veti afla chiar aici, pe blog.

Multumesc tuturor celor implicati in campania Kerala Blog Expres si pregatiti-va bagajele: in inima mea e loc pentru toti! Dragilor, plecam in Kerala!!! 

Afurisitul de bus a ajuns in statia noastra!!! Pe 20 martie pornim la drum!

Publicitate